Varaosat

TIEDOTE 1.7.2024:

Olemme laajentamassa toimintaamme varaosapuolella Precorin varaosapalveluihin. Aloitamme Precor osien toimitukset 15.7.2024 alkaen.

Gymlecon varaosapalvelut täydentyvät hiljalleen, kasvatamme ns. hyllysaatavuutta koko ajan.

Nautilus- ja Star Trac varaosien suhteen täydennämme koko ajan kattavaa varaosavarastoamme.

Yleisosia , kuten metrihihnoja ja metrivaijereita kauttamme saa nopeasti suoraan hyllystä. Tuotteet ovat laadukkaita, eivät halpoja.

David varaosien suhteen emme täydennä varaosavarastoa enää M,P,C,E,F Sarjojen suhteen. B-ja G-sarjojen varaosien suhteen täydennämme varaosavarastoa normaalisti. 

VARAOSIEN TILAAMINEN ja TIEDUSTELUT :

varaosat@slingshotservice.fi

Laita sähköpostitilaukseen aina laitteen merkki, sarjanumero ja kuva tarvittavasta osasta, mikäli mahdollista.

Puhelintilauksia emme ota vastaan välttääksemme virheitä .

Varasto on avoinna:

  • ma-pe, klo 9-15
  • la-su, suljettu

——

TIEDOTE 3.4.2023 : 

David M,P,C,E,F Sarjojen varaosasaatavuus on tasaisesti huonontunut jo monen vuoden ajan johtuen em.sarjan laitteiden valmistuksen loppumisesta jo useita vuosia sitten. Varaosien saatavuuden suhteen on ollut kasvavia haasteita ja hinnoittelu ollut jo pitkään tapauskohtaista.
Laitevalmistaja on ilmoittanut meille 1.7.2024 takarajaksi jo nyt rajoittuneelle osavalmistukselleen em. laitteisiin.
1.7.2024 jälkeen myöskään me emme täydennä varastojamme em.sarjoihin, mikä käytännössä tarkoittaa että kauttamme ei em. laitteisiin saa kuin erittäin rajoitetusti varaosia, vain niitä toimitetaan mitä on jäänyt varastoon.
 
David B-sarjan varaosasaatavuus jatkuu normaalisti.
 
Emoyhtiömme on ottanut valikoimaansa Gymleco-tuotteet, joihin me luonnollisesti tarjoamme lakisääteisesti varaosapalvelut laitteen elinkaarelle. Rakennamme kattavan varaosavaraston Gymleco-tuotteisiin  kuten olemme rakentaneet myös Nautilus – ja Star Traclaitteisiin.